Ξεκινήστε τη δωρεάν επίδειξη Συνομιλία με υποστήριξη

Ενσωμάτωση στο Facebook

Μπορείτε να δεχτείτε κρατήσεις απευθείας από τη σελίδα Facebook του ξενοδοχείου σας χρησιμοποιώντας ένα από τα γραφικά στοιχεία ενσωμάτωσης που είναι διαθέσιμα μέσω του διαχειριστή του καναλιού μας. Η προσθήκη ενός γραφικού στοιχείου κράτησης μπορεί να γίνει σε μερικά μόνο βήματα και όλες οι κρατήσεις σας που εισέρχονται μέσω της σελίδας σας στο Facebook είναι δωρεάν.

MyAllocator

Για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε το Bellebnb για να συνδεθείτε με τα διαδικτυακά κανάλια πωλήσεών σας, συνδεθείτε στο MyAllocator λογαριασμό σας και μεταβείτε στην επιλογή 'Διαχείριση'> Κράτηση τώρα. 'Κάντε κλικ στο κουμπί' Προσθέστε τώρα την εφαρμογή στο Facebook 'και ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσθέσετε το widget στο ξενοδοχείο σας Σελίδα Facebook.

Ενσωμάτωση μέσω Facebook Μπορείτε να δεχτείτε κρατήσεις απευθείας από τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook χρησιμοποιώντας ένα από τα γραφικά στοιχεία ενσωμάτωσης που διατίθενται μέσω του διαχειριστή καναλιών. Η προσθήκη ενός γραφικού στοιχείου κράτησης μπορεί να γίνει σε μερικά βήματα και όλες οι κρατήσεις σας που εισέρχονται μέσω της σελίδας σας στο Facebook είναι δωρεάν

Περίληψη

Τα γραφικά στοιχεία για το Facebook είναι διαθέσιμα μόνο μέσω των μελών της καμπάνιας διαχειριστή καναλιών σε συνδρομητές Premium. Ο διαχειριστής καναλιών δεν είναι διαθέσιμος κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής.

Not a member yet? Sign up for free today!